Zvezdino “moranje” protiv Monaka, veliki AdmiralBet specijal!

A.B.

12. 01. 2023. u 13:40

Odlična ponuda, plus atraktivna promocija

Звездино “морање” против Монака, велики АдмиралБет специјал!

Foto: AdmiralBet

Nema predaha, Zvezda je izgubila protiv Reala, iako su i dalje strašno oslabljeni nadaju se trijumfu večeras u "Pioniru" protiv Monaka koji nije nimalo naivan tim, uspeo je da sruši Olimpijakos u utorak i rehabilituje se za poraza u "Areni" od crno-belih.

"Kneževi" imaju odličan tim, prednjači Majk Džejms, a Zvezda će pokušati agresivnom odbranom i povećanom produkcijom najboljih igrača da stigne do pobede. Baš tako, čini se da su Nedović i Petrušev baš odskočili, u njih su uprte oči navijača, mada će neko morati da se priključi.

AdmiralBet ponovo nudi SPECIJAL, Nedović i Petrušev ukupno 45 poena, kvota je 15. Protiv Madriđana su ubacili 35, ali je tim stao u poslednjoj četvrtini zbog umora, dali su tek osam poena za deset minuta.

U poslednje vreme od kada su povrede i suspenzije pokosile tim Duška Ivanovića, pomenuti dvojac je uvek oko 40+ poena, videćemo hoće li nastavati i protiv Monaka, kvota je primamljiva.

Ako želite pojedinačne opklade, 25+ poena i 5+ asistencija na Nedovića je na kvoti 8, dok je dabl-dabl sjajnog Petruševa 20+ poena i 10+ skokova 18.

Jasno, i večeras vas čeka spisak igrača koji bi mogli da postignu 25+ poena, možete videti ponudu OVDE.

Tu su jasno i kompletna ponuda večerašnjih i sutrašnjih mečeva, ali i omiljeni POENI IGRAČA ne samo u Evroligi već i drugim takmičenjima.

Iskoristite i promociju na Evroligu, izaberite "petorku", svaki tiket znači 10% freebeta. O toj akciji AdmiralBeta više OVDE.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)