"PARNI VALJAK" ŽELI OSVETU: Poraz iz Vitorije još uvek boli!

M.M.

13. 01. 2023. u 14:08 >> 14:08

IGRAČI Partizana će u 19. kolu najelitnijeg evropskog takmičenja ugostiti Baskoniju. Utakmica će se igrati u "Štark" areni sa početkom u 20.30.

ПАРНИ ВАЉАК ЖЕЛИ ОСВЕТУ: Пораз из Виторије још увек боли!

FOTO: Tanjug/Sava Radovanovic/BG

Navijači crno-belih još uvek ne mogu da zaborave poraz iz drugog kola kada je Partizan poražen u Vitoriji. Gledali smo tada jednu sjajnu utakmicu u "Fernando Buesa" areni. 

Imao je "parni valjak" sve u svojim rukama, međutim, Markus Hauard se potrudio da protivnik ipak ne odnese bodove.

Amerikanac je trojkom u poslednjoj sekundi odveo svoj tim u produžetak, da bi pet minuta kasnije puleni Đoana Penjaroje slavili rezultatom 103-96.

Ono što svakako raduje crno-bele je to što omalenog plejmejkera večeras neće biti na terenu. Momak iz Nju Džerzija je prinuđen da propusti ovaj duel zbog povrede.

Izabranici Željka Obradovića su upisali osam pobeda u dosadašnjem delu takmičenja. Niz od četiri trijumfa prekinut je porazom od Makabija rezultatom 90-81.

U Tel Avivu je ove sezone jako teško igrati. "Ponos Izraela" prikazuje sjajnu košarku u "Menora Mivtačim" dvorani i jedina ekipa koju nisu uspeli da savladaju je Barselona.

Ono što svakako raduje šefa stručnog štaba je forma Kevina Pantera koja ide uzlaznom putanjom. U prethodna dva evroligaška meča je na proseku od 20,5 poena.

Dante Egzum je takođe prikazao sjajnu partiju protiv Izraelaca. Australijanac je brojao do 17.

Sa druge strane Baskonija je upala u mini-krizu. Nakon neverovatnog početka sezone stigli su i porazi. Prošle nedelje su poraženi od berlinske Albe, dok se pre tri dana ni u Minhenu nisu dobro proveli. "Bavarci" su slavili rezultatom 92-79.

Obe ekipe forsiraju brzu košarku te verujemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +167,5 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!