ŽELJKO OBRADOVIĆ JE NAŠTELOVAO PARTIZAN: ''Crno-beli'' protiv Cibone jure osmu uzastopnu pobedu

V.M.

08. 01. 2023. u 11:23

Ova dva tima su nekada bili veliki rivali koji su se iz godine u godinu borili za naslov prvaka.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ЈЕ НАШТЕЛОВАО ПАРТИЗАН: Црно-бели против Цибоне јуре осму узастопну победу

FOTO: Tanjug/Sava Radovanovic/BG

Pre tri dana Partizan je odigrao možda i najbolju utakmicu ove sezone kada je savladao Monako sa 100:80 u prepunoj ''Štark areni''. Ekipu su do pobede predvodili Lesor i Panter koji su kombinovano ubacili 40 poena. Sada se ''crno-beli'' okreću obavezama u ABA ligi gde se trenutno nalaze na drugoj poziciji sa skorom od 11 pobeda i dva poraza. U prošlom kolu izabranici Željka Obradovića rutinski su odradili posao protiv Zadra, 114:87. Domaćin je u seriji od sedam vezanih pobeda u svim takmičenjima i hteće da produži taj niz pred svojim navijačima.

Cibona je u dobrom ritmu i vezala je tri pobede u Aba ligi. Na te tri utakmice je prvo savladala Igokeu sa 77:76, zatim je bila bolja od Zadra 68:75, a prošle nedelje je nakon produžetaka slavila protiv MZT-a rezultatom 87:85. Gost je trenutno osmi na tabeli i zauzima poslednje mesto koje vodi u plej-of.

Što se tiče međuosbnih susreta u prethodnih pet duela viđene su tri pobede Partizana i dva trijufma Cibone. Već su se sukobili ove sezone kada je u prvom kolu Partian slavio u Zagrebu sa 81:105.

Domaćin voli da igra utakmice na veliki broj poena, to je bio slučaj u prošlom susretu ovih ekipa i verujemo da će biti i danas.

NAŠ TIP: Ukupno poena +169,5 (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)