BETIS POBEDOM MOŽE DO MESTA KOJE VODI U LIGU ŠAMPIONA: Rajo je neporažen već sedam kola

V.M.

08. 01. 2023. u 08:50

TRADICIJA kaže da padaju golovi na susretima ovih ekipa.

БЕТИС ПОБЕДОМ МОЖЕ ДО МЕСТА КОЈЕ ВОДИ У ЛИГУ ШАМПИОНА: Рајо је непоражен већ седам кола

Foto: EPA-EFE/Jesus Diges

Rajo Valjekano je u odličnom ritmu, trenutno je osmi na tabeli i sa puno samopoudzanja ulazi u ovaj duel. Betis pruža nešto slabije partije u poslednje vreme, ali pobedom na ovom meču može da se vrati u sam vrh tabele.

Domaćin je neporažen u prethodnih sedam ligaških utakmica, u tom periodu zabeležio je tri pobede i četiri remija. U prošlom kolu Rajo je u interesantnoj utakmici odigrao 2:2 sa Đironom. Na klupi ekipe se nalazi bivši reprezentativac Španije, Andoni Iraola koji radi fantastičan posao. Njegovi izabranici igraju veoma dobro kod kuće ove sezone, na osam utakmica su doživeli samo jedan poraz i osvojili su 14 bodova. Pre nekoliko dana Rajo je ispao iz Kupa kralja, izbacio ga je Sporting Hihon rezultatom 2:0.

Betis je pružao veoma dobre partije na početku prvenstva, ali je onda usledio blagi pad u igrama. Na prethodnih pet utakmica ostvario je samo jednu pobedu, uz dva remija i isto toliko poraza. U prošlom kolu odigrao je 0:0 sa Atletik Bilbaom. Tokom nedelje savladao je Ibicu nakon preokreta u Kupu kralja rezultatom 1:4. Andalužani zauzimaju sedmu poziciju u La ligi, ali imaju samo dva boda manje od četvrtoplasiranog Atletika i pobedom na ovom meču mogu da se lansiraju u sam vrh tabele.

Što se tiče međusobnih susreta, na poslednjih pet duela viđene su dve pobede Betisa i tri nerešena ishoda. Zanimljivo je da su oba tima postizala barem po gol na svakoj od tih utakmica.

Kod domaćina je jedino nastup Raula de Tomasa pod znakom pitanja.

Manuel Pelegrini ne može da računa na Kruza, Luisa Felipea i Sabalija, dok je moguć povratak Kamarase na teren.

Očekujemo da mreže nastave da se tresu u susretima ovih ekipa i mislimo da će biti golova na današnjoj utakmici.

NAŠ TIP: 1-3I&1-3II (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna