CRVENO-BELI PRED NEMOGUĆOM MISIJOM: "Kneževi" su zastrašujući!

M.M.

04. 11. 2022. u 16:33 >> 16:33

KOŠARKAŠI Monaka ugostiće Crvenu zvezdu u šestom kolu Evrolige.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ПРЕД НЕМОГУЋОМ МИСИЈОМ: Кнежеви су застрашујући!

Foto: Evroliga

Crveno-beli ne stoje baš najbolje u najelitnijem evropskom takmičenju, trenutno zauzimaju 16. poziciju sa skorom 1-4, međutim, raduje podatak da su poslednji duel ipak rešili u svoju korist.

Prošlog petka u srpsku prestonicu je stigao Bajern, ujedno, u tom trenutku jedini tim uz Crvenu zvezdu koji još uvek nije upisao bodove.

Tri dana nakon toga izabranici Vladimira Jovanovića su upisali pobedu i u okviru regionalne lige. Bolji su bili od Igokee rezultatom 70-76.

Sa druge strane, "kneževi" su na evrosceni upisali samo jedan poraz. Savladali su Virtus Bolonju, Anadolu Efes, Panatinaikos i Olimpijakos, dok jedino Makabiju nisu uspeli da naprave štetu.

Protiv pirejskih crveno-belih u poslednjem kolu puleni Saše Obradovića su igrali sjajnu košarku, a verujemo da je pobeda još slađa ako uzmemo u obzir da je prekinut protivnikov niz od 21 uzastopne pobede.

Šef stručnog štaba crveno-belih neće moći da računa na Luku Mitrovića i to je veliki deficit za ekipu, a igrači na koje će sigurno moći da se osloni su Ben Bentil, Ognjen Dobrić, Stefan Lazarević, Stefan Marković, Džon Holand, Nikola Ivanović, Hasan Martin, Nemanja Nedović, Filip Petrušev i Luka Vidoza.

Sa druge strane, Saša Obradović će moći da računa na sve košarkaše - Majk Džejms, Džon Braun, Džeron Blosimgejm, Džordan Lojd, Donatas Motejunas, Alfa Dijalo, Dontej Hol, Joan Makundu, Adrija Moerman, Ilja Okobi, Jakuba Uatara i Metju Straze.

Domaćin u ovaj meč ulazi kao veliki favorit, a naša procena je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +153,5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove