ODVAJA SE ŽITO OD KUKOLJA: "Ludi" Australijanac gasi Grka!

M.M.

15. 06. 2022. u 09:06 >> 09:06

NIK Kirjos i Stefanos odmeriće snage u 1/8 finala Halea.

ОДВАЈА СЕ ЖИТО ОД КУКОЉА: Луди Аустралијанац гаси Грка!

Tanjug/AP

Australijanac je najviše zaprepastio tenisku javnost u januaru mesecu kada je odlučio da stane na stranu Novaka Đokovića u vezi sa dobro poznatom situacijom u Australiji, možda je to bila idealna prilika da se teniseri ujedine i da stanu jedan uz drugog, međutim, ne, većina nije imala svoj stav, a jedan od tih je upravo i Grk.

Nik je tim povodom izjavio, "nerviraju me ljudi kao što su Cicipas i Nadal".

Možemo reći da se u Melburnu odvojilo žito od kukolja, igrači kao što su Kirjos, Zverev, Medvedev, Izner, pa delimično i Endi Mari, pokazali su da imaju svoj stav i ne plaše se posledica, dok su Federer, Nadal, Cicipas i ostali ipak izabrali "mirniju luku".

Nik je momak koji ne trpi autoritete, ne daje respekta nikome ukoliko on ne misli suprotno, harizmatičan je i njegovi mečevi svakako privlače dosta pažnje, nekad možda preteruje, ali da je drugačije, verovatno bi izgubio sebe.

Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Sa druge strane, Stefanos ima dosta uspešniju karijeru, poseduje bezobrazluk, međutim, ne onaj sportski, za njega možemo slobodno tvrditi da je jedan od većih foliranata u svetu tenisa, a tome najbolje svedoče njegovi postupci.

Trava je podloga koja svakako više odgovara 65. igraču sveta, uvek je na zelenoj površini igrao kvalitetan tenis, 2014. godine je stigao i do četvrtfinala Vimbldona.

Dok sa druge strane drugi nosilac u Haleu nema igru za ovakve uslove, a to govore njegovi rezultati, na terenima "Ol Ingland Kluba" je samo jednom prošao prvo kolo, bilo je to 2018. godine.

Ovi rivali su se do sada tri puta sastajali, a trenutni skor je 2-1 u korist Australijanca.

Verujemo da će danas "naštelovati" svoj servis i da će "počistiti" protivnika sa terena.

NAŠ TIP: Kirjos - Cicipas 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene