VLADAN MILOJEVIĆ PREPORODIO CRVENU ZVEZDU: Od dolaska iskusnog stručnjaka ''crveno-beli'' ne znaju za poraz na 16 vezanih utakmica!

V.M.

08. 05. 2024. u 08:05

U okviru 34. kola Superlige Srbije Mladost će u Lučanima dočekati Crvenu zvezdu (18.30).

ВЛАДАН МИЛОЈЕВИЋ ПРЕПОРОДИО ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ: Од доласка искусног стручњака црвено-бели не знају за пораз на 16 везаних утакмица!

FOTO: FK Crvena zvezda

Dominacija Crvene zvezde srpskim fudbalom se nastavila i ove godine, a proteklog vikenda su ''crveno-beli'' matematički osvojili sedmu titulu zaredom.

Zbog poraza Partizana od Vojvodine, izabranici Vladana Milojevića imali su priliku da obezbede titulu par kola pre kraja i to su uradili rutinskim trijumfom nad TSC-om rezultatom 2:1.

Iako se gost mučio u prvom delu sezone, rokada na klupi i dolazak Vladana Milojevića umesto Baraka Bahara se pokazao kao pun pogodak. Iskusni stručnjak je prodrmao ekipu, pronašao dobitnu formulu i dovoljno je reći da je Zvezda u prolećnom delu prvenstva na 16 utakmica u svim takmičenjima slavila 14 puta uz dva odigrana remija.

Pored osvojene titule, imaće priliku za novu ''duplu krunu'', četvrtu zaredom, jer su se plasirali u finale Kupa Srbije gde će se 21. maja sastati sa Vojvodinom.

Što se tiče Mladosti, u pitanju je ekipa koja je odigrala iznad očekivanja regularni deo sezone. Donekle neočekivano je zauzela mesto u plej-ofu, što je bio veliki upeh za nju, ali na tri odigrana meča u doigravanju sakupila je samo tri boda.

Njih je osvojila protiv Napretka, jedinog lošijeg tima na tabeli od nje u plej-ofu, a pored toga je poražena od Čukaričkog i Radničkog iz Niša.

Ono što je karakteristično za Lučane je to da igraju goleade u poslednje vreme, najmanje je pogodaka viđeno protiv Napretka (3:1), a ukupno se mreža tresla čak 14 puta na pomenute tri utakmice.

Zvezda i Mladost su se ove sezone sastajali tri puta i u sva tri navrata su slavili ''crveno-beli''. Dva puta su to činili u prvenstvu (4:1, 3:1) uz trijumf na prijateljskom susretu krajem januara (2:0).

Od kada je Milojević preuzeo ekipu, domaćin je gotovo na svakom meču postigao između dva i četiri gola, a mi verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: G 2-4 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

Nakon detaljne analize nemilog događaja koji se odigrao 16. maja po završetku juniorskog meča između Reala i Vizure, disciplinski organi Košarkaškog saveza Beograda (KSB) i Košarkaškog saveza Srbije (KSS) doneli su odluke o kaznama za učesnike incidenta. Glavni akter događaja bio je Milan Gurović, nekadašnji košarkaš, a komesar takmičenja mlađih kategorija u okviru KSB Marko Strika odmerio je kazne pojedincima i klubu domaćinu.

29. 05. 2024. u 12:11

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku