"ŠEŠIRDŽIJE" HVATAJU POSLEDNJI VOZ: Everton je neuništiv, opet s izvukao iz nemoguće situacije

O. M.

03. 05. 2024. u 10:38

DERBI začelja otvara 36. kolo engleske Premijer lige. Iako Everton ima čak 11 bodova više od Lutona još se ne zna da li će im do kraja sezone SAvez vratiti neke od oduzetih bodova ili pak dodati još kazne.

ШЕШИРЏИЈЕ ХВАТАЈУ ПОСЛЕДЊИ ВОЗ: Евертон је неуништив, опет с извукао из немогуће ситуације

Foto Profimedia

 U svsakom slučaju, "karamele" su u dobroj formi, sa četiri pobede i samo jednim porazom u poslednjih šest kola. U poslednjih pet utakmica primili su šest golova, ali sve u tom jedinom porazu. Poslednje tri utakmice, kao i jednu pre "šestice" protiv Čelsija, njihova odbrana nije poklekla.

Ta serija došla je posle one u kojoj dva i po meseca nisu pobedili. SAda sa 11 bodova više od prvog ispod crte matematički imaju obezbeđen opstanak, ali čekaju odluku žalbe da im se vrate još dva boda. Mada, bitno im je da im ne oduzmu nove, a i sa ovim bilansom već su obezbedili opstanak, što se činilo naučnom fantastikom u momentu kad su imali minus 17.

Na gostovanjima nemaju pobedu od sredine decembra ili devetz utakmica.

S druge strane, Luton je u teškoj poziciji i ova utakmica, kao i svaka naredna, za njih je kao finale. Sede na 18. mestu na tabeli sa 25 bodova, a Notingem je bod iznad njih na tri kola do kraja.

Oni su u nizu od tri poraza i izgubili su pet od poslednjih šest utakmica. Od kraja januara, Luton je pobedio samo jednom, a to je niz od 14 utakmica. 

U poslednja tri kola imaju dve utakmice kod kuće protiv Evertona i Fulama i jedno gostovanje protiv Vest Hema.

Treba reći da bi bilo pravo čudo da ova ekpa, posle svega prikazanog u sezoni, izbori opstanak, a i to bi bila nemoguća misija da i Notingemu nisu oduzeti bodovi.

NAŠ TIP: NG (kvota 2,25) 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao