PUNE STOŽICE SVEDOČIĆE GOLEADI: Portugalska kaznena ekspedicija stigla u Slovneiju predvođena Ronaldom

O. M.

26. 03. 2024. u 11:28

PORTUGAL gostuje u Sloveniji u prijateljskoj utakmici ovog utorka od 20 časova i 45 minuta.

ПУНЕ СТОЖИЦЕ СВЕДОЧИЋЕ ГОЛЕАДИ: Португалска казнена експедиција стигла у Словнеију предвођена Роналдом

FOTO: Tanjug/AP

Prava ludnica vlada u Sloveniji povodom gostovanja "selesaa" a najviše pažnje, očekviano, izaziva dolazak jednog od najboljih dfudbalera sveta ikada, Kristijana Ronalda.

"Stožice" su rasprodate "onlajn" za samo četiri minuta od momenta kada su karte puštene u prodaju, a sletanje aviona sa CR7 i ostalim majstorima "bubamare" iz zemlje pravih evropskih Brazilaca izazvalo je invaziju fanova, mahom dece, na aerodrom u Ljubljani. Međutim, zbog posebnih mera obezbeđenja bilo je nemoguće doći do portugalskih fudbalera, jer su oni odmah po izlasku iz aviona, direktno sa piste bili preveženi u hotel.

Koliko je dolazak Ronalda interesantan za Slovence, toliko bi ova utakmcia mogla da bude zanimljiva Srbima, a pre svega stručnom štabu "orlova" pošto je Slovneija protivnik našim momcima u grupi na Evropskom prvenstvu, a Portugal je jedan od potencijalnih rivala u osmini finala, gde je moguć susret pobednika i trećeplasiranog iz naših grupa.

Portugalci u Sloveniju dolaze sa oreolom nepobedivosti koji traje još od za njih nesrećnog četvrtfinala Mundijala kada su izgubili od Maroka. Vezali su 11 pobeda od tada, a samo na dve su primili golove, po dva od Slovačke i Švedske. Šveđane su pre tri dana savladali sa 5:2. Ronaldo je bio jedan od osmorice igrača koji nisu bili u protokolu protiv "vikinga" ali će igrati u Ljubljani, dok je osam startera iz Gimaraeša pušteno nazad u klubove, među njima i Bruno Fernandes, Rafael Leao, Bernardo Silva...

Ipak, Portugalci imaju toliko kvalitetnih igrača da pobeda u Stožicama ne bi trebalo da dođe u pitanje, a selektor Roberto Martinez sigurno ne želi da pokvari stopostotan učinak na klupi "selekcije pet štitova". biće i golova, jer Portugalci na poslednjih šest utakmica uspeli da pronađu put do mreže čak 26 puta, a Slovenci uvek igraju na gol, bez obzira na protivnika pa čak i kad ne pobede - u poslednjih 30 utakmica samo tri puta nisu postigli gol.

NAŠ TIP: 2&GG (kvota 3,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!