''ZELENI ORLOVI'' SU NAJPRIJATNIJE IZNENAĐENJE PREMIJER LIGE: Mogu li nastaviti da sa dobrim igrama protiv tradicionalno teškog protivnika?

V.M.

05. 03. 2024. u 10:15

U 15. kolu egipatskog prvenstva fudbaleri Al Masrija će pokušati da upišu treću uzastopnu pobedu kada od 18 časova budu dočekali majstore za remije, ekipu Smuhe.

ЗЕЛЕНИ ОРЛОВИ СУ НАЈПРИЈАТНИЈЕ ИЗНЕНАЂЕЊЕ ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ: Могу ли наставити да са добрим играма против традиционално тешког противника?

Foto: Profimedia

Domaćin je jedno od najptijatnijih iznenađenja Premijer lige ove godine, prošlu sezonu je završio kao peti, a ove se izlgeda nameračio na sam vrh.

Al Masri je trenutno treći na tabeli i zaostaje tri boda za prvoplasiranim Empijem, ali odigrao je čak tri utakmica manje od njega i trebalo bi da se desi veliko čudi da ga ne pretekne kada ih odigra.

Doduše ispod njega na tabeli su timovi koji su odigrali još manje mečeva poput Al Ahlija i Piramida, ali popularni ''zeleni orlovi'' bi se trebali naći u vrhu tabele kada se sve to izniveliše ako nastave ovako da igraju.

Poslednji meč odigrali su krajem feburara i u njemu su bili bolji od Kontraktorsa rezultatom 1:0, a pre toga su savladali Baladijat (3:0) tako da danas jure ligaški het-trik.

Sa druge strane, Smuha se ove sezone pretpila na remije i čak sedam puta je u uvodnih 13 kola igrala nerešeno, ubedljivo najviše od svih timova u ligi i slobodno ih možemo nazvati ''majstorima za remije''.

Gosti su osmi na tabeli, a zanimljivo je da im je gol-ralzlika ravna nuli, pošto su postigli i primili po 12 golova.

Što se tiče međusobnih duela, tradicija je na strani Smuhe koju je Al Masri poslednji put pobedio 2020. godine, a od tada je na sedam Smuha slavila četiri puta uz tri nerešena rezultata.

Momenutum je na strani domaćina, ali tradicija preferira goste, pa ćemo oprezno  predložiti duplu šansu na ''zelen orove'' uz 0-3 gola na meču.

NAŠ TIP:1X&0-3 (kvota 1,62)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)