TRADICIJA KAŽE DA NEĆE BITI GOLOVA: ''Anadolijska zvezda'' posti već deset kola!

V.M.

19. 02. 2024. u 11:32

U okviru 26. kola turskog prvenstva fudbaleri Bašakšehira će ugostiti Kajzerispor koji je u opasnom padu forme (18.00).

ТРАДИЦИЈА КАЖЕ ДА НЕЋЕ БИТИ ГОЛОВА: Анадолијска звезда пости већ десет кола!

Foto: Profimedia

Domaćin nikako da uhvati zalet ove sezone, igra po principu toplo-hladno i nema konstantnost u igri, a to se najbolje vidi na njegovih poslednjih pet utakmica na kojima je ostvario dve pobede uz isto toliko poraza i remi sa Karagumrukom.

Doduše, treba istaći da je te poraze doživeo u gradskim derbijima protiv Galate i Fenera koji su daleko kvalitetnije ekipe od njega.

''Sive sove'' igraju dosta dobro kod kuće u poslednje vreme i na poslednjih pet mečeva kod kuće sakupili su deset bodova.

Sa druge strane, Kajzeri se nalazi u ''slobodnom padu'' i ne zna za pobedu još od starta decembra. Nalazi se u seriji od deset vezanih ligaških mečeva i za vreme tog posta sakupio je tri boda i to sa tri uzastopna remija koja je odigrao uoči večerašnjeg susreta.

Zbog tih katastrofalnih rezultata gosti se nalaze nadomak zone ispadanja na 14. mestu i imaju samo bod više od Gazijantepa koji je prvi tim ispod crte.

Tradicija kaže da ovi timovi igraju jako tvrde međusobne mečeve i na devet od poslednjih deset susreta večerašnjih rivala nije padalo više od dva gola na utakmici.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,62)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

KURTI POBEGAO: Pukla bruka u Prištini (VIDEO)