DERBI DONJEG DOMA: Oba tima bi da se dodatno odvoje od zone ispadanja

V.M.

13. 02. 2024. u 13:15

U 33. kolu engleske Lige dva fudbaleri Grimzbija će gostovati Kolčesteru (20:45).

ДЕРБИ ДОЊЕГ ДОМА: Оба тима би да се додатно одвоје од зоне испадања

Foto Profimedia

Nakon što je vezao četiri utakmice bez poraza, Kolčester je na sreceparajuć način izgubio od Harogejta proteklog vikenda jer je gol odluke postignut u 92. minutu (0:1).

Domaćin je za vreme prelaznog roka odradio dosta dobar posao, doveo je nekoliko solidnih igrača i na klupu je stavio Denija Koulija što se ispostavlja kao dobra odluka za sada.

Kouli je uspeo da prodrma ekipu od kada je preuzeo kormilo, a ono što je bitno je to da se polako odmiče od zone ispadanja. Iako je prvi tim iznad crte, uspeo je dodatno da se odvoji od Satona i sada ima sedam bodova prednosti u odnosu na pretposlednjeplasirani tim na tabeli.

Što se tiče Grimzbija, 2024. godina nije donela ništa dobrog za goste koje nemaju pobedu u njoj. Vezali su pet utakmica bez trijumfa, a za vreme tog negativnog niza odigrali su tri remija i doživeli dva poraza.

Veliki problem za ovu ekipu u poslednje vreme je odbrana, primili su čak 16 golova na pomenutih pet mečeva, što je više od tri u proseku.

Kao i njegov rival, Grimzbi je sakupio 29 bodova u dosadašnjem toku takmičenja, ali je iznad njega zbog bolje gol-razlike.

U prvom delu sezone ovi timovi su odigrali dosta zanimljiv meč, viđeno je dosta preokreta, a na kraju je viđena pobeda Kolčestera rezultatom 3:2.

Ako na to dodamo da ovi timovi vrlo retko sačuvaju svoju mrežu dolazimo do zakuljčka da bi trebalo da bude golova na ovom derbiju donjem doma Lige dva.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)