PSŽ SE IZVUKAO PROŠLI PUT: "Pirati" dolaze na "Park prinčeva" po četvrtfinale Kupa?

O. M.

07. 02. 2024. u 13:10

DERBI osmine finala Kupa Francuske igra se na "Parku prinčeva" gde domaći Pari Sen Žermen dočekuje ekipu Bresta. Utakmica je na programu od 21 čas i 10 minuta.

ПСЖ СЕ ИЗВУКАО ПРОШЛИ ПУТ: Пирати долазе на Парк принчева по четвртфинале Купа?

FOTO: FK PSŽ

PSŽ je ubedljivo prvi u Prvoj ligi Francuske sa osam bodova više od Nice. "Sveci su ove sezone izgubili samo jedan meč i to upravo od Nice, na svom terenu.

Naravno, izgubili su i u Ligi šampiona i to dva puta, od Njukasla i Milana, ali su na kraju završili ispred obe te ekipe u grupi i prošli u osminu finala Lige šampiona.

U prošlom kolu PSŽ je gostovao u Strazburu i pobedio sa 2:1. 

Protiv Bresta su igrali pre desetak dana. Meč je završen bez pobednika 2:2, iako su "sveci" imali 2:0 na poluvremenu. Na kraju su umalo ostali bez celog plena pošto je pri rezultatu 2:2 isključen jedan njihvo igrač, ali srećom po njih nije bilo vremena da gosti realizuju brojčanu prednost na terenu.

Brest igra dobro od početka sezone i zasluženo je na trećem mestu sa 11 bodova zaostatka za PSŽ-om. U poslednjih pet mečeva nemaju poraz.

Brest je u prošlom kolu ugostio fudbalere Nice. Ova utakmica završena je bez golova 0:0, iako je Brest imao nekoliko sjajnih šansi za gol. Lopta nije htela da uđe u mrežu.

U pomenutom meču protiv PSŽ-a fudbaleri Bresta pokazali su da imaju snažan karakter. Da se igralo još nekoliko minuta, verovatno bi naneli drugi poraz "svecima" u šampionatu.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)