ZAHUKTAVA SE BORBA ZA PLEJ-OF: Domaćin konačno izgubio pod vođstvom novog menadžera

O. M.

23. 01. 2024. u 13:00

MK DONS i AFC Vimbldon igraju zaostali meč 18. kola engleske Lige dva. Utakmcia je na programu od 20 časova i 45 minuta.

ЗАХУКТАВА СЕ БОРБА ЗА ПЛЕЈ-ОФ: Домаћин коначно изгубио под вођством новог менаџера

Profimedia

MK Dons je dobro započeo sezonu, ali je ubro naišao loš period posle koga je smenjen menadžer.

Majk Vilijamson je preuzeo konce u svoje ruke krajem oktobra i ekipu koja je tada bila na 17. mestu na tabeli popeo za deset pozicija i sada su njegovi puleni u igri za plej-of.

Oni su samo bod iza Nots kauntija koji je u oktobru bio u prva tri. MK Dons je u subotu pretrpeo neočekivani poraz od Morkambea. Vodili su sa 1:0, ali su na kraju izgubili sa 2:1.

Imaju pet pobeda i dva poraza u poslednjih osam utakmica i samo je Harogejt u boljoj formi od njih. Sjajni su kod kuće i taj poraz od Morkambea bio im je prvi pod novim menadžerom i prvi od septembra.

Nakon što je prošle sezone jedva izborio opstanak, Vimbldon je sada u borbi za promociju. Sede na 10. mestu na tabeli sa 39 bodova, tri manje od današnjeg rivala koji drži poslednje mesto koje vodi u plej-of.

Njihova utakmica protiv Harogejta u subotu je odložena tako da su bez fudbala deset dana. Njihova forma je u poslednje vreme veoma promenjiva sa po tri pobede i poraza uz dva remija na poslednjih osam utakmica. 

Dva kluba nastala nakon selidbe originalnog Vimbldona iz Londona u obližnji Milton Kejns sastala su se ukupno 13 puta u istoriji. Sedam pobeda ostvario je MK Dons koji se odrekao istorije i tradicije originalnog kluba, dva puta pobedio je AFC Vimbldon a četiri meča završena su bez pobednika.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,69)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)