"KANARINCI" GRABE KA TITULI: Samsun cele sezone igra promenjivo

O. M.

21. 01. 2024. u 09:35

LIDER turske Super lige Fenerbahče dočekuje Samsunspor u utakmici 21. kola. Meč se igra na stadionu "Šukru Saradžoglu" od 14 časova.

КАНАРИНЦИ ГРАБЕ КА ТИТУЛИ: Самсун целе сезоне игра промењиво

Profimedia/ IMAGO

Silno pojačani Fenerbahče ove godine igrao fenomenalno i na dobrom je putu da konačno vrati titulu u azijski deo Istanbula, posle pune decenije.

Posle dvadeset odigranih kola domaći su na prvom mestu, sa čak 53 osvojena boda. Ipak, treba imati u vidu da i njihov gradski rival Galatasaraj igra na visokom nivou, pa Fener ima samo dva boda prednosti od glavnog konkurenta za titulu. Pored toga, dobru formu domaćina potvrđuje i plasman u narednu fazu UEFA Lige konferencija.

Tim iz Istanbula je silovito počeo 2024. godinu i u četiri odigrana meča u januaru zabeležio isto toliko pobeda, savladavši Istanbulspor 5:1, Konjaspor 7:1, Gazijantep 1:0 i u šesnaestini finala Kupa Turske Adanaspor sa 6:0.

S druge strane, ovosezonski učinak Samsunspora je ispod svih očekivanja. Pre ovog meča gosti se nalaze na petnaestom mestu na tabeli, sa 21 bodom, samo jednim više od timova u zoni ispadanja.

U prethodnih pet mečeva gosti su upisali dva trijumfa (Karagumruk 1:0 i Sivaspor 2:0), dva poraza (Alanjaspor 3:1 i Trabzonspor 2:1) uz remi sa Konjasporom, a ukoliko žele da se priključe timovima sa sredine tabele, moraće da igraju mnogo konzistentnije u nastavku šampionata.

Međutim, s obzirom da u ovom kolu igraju protiv najboljeg tima lige, šanse za osvajanje bodova su minimalne.

NAŠ TIP: 1-1 (kvota 1,67)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)