LIDER ČUVA PRVO MESTO: ''Lavovi'' gostuju ekipi iz zone ispadanja

V.M.

18. 01. 2024. u 11:51

NA otvaranju 18. kola portugalske Primeire Vizela će ugostiti vodeći Sporting (21.45).

ЛИДЕР ЧУВА ПРВО МЕСТО: Лавови гостују екипи из зоне испадања

Profimedia

Nakon što je osvojio titulu u sezoni 2020/21, Sporting par godina nije bio u borbi za nju, ali sada se vratio u sam vrh portugalskog fudbala i polusezonu je dočekao na prvom mestu.

Doduše, veoma su mu blizu Benfika i Porto kojima beži jedan, odnosno pet bodova, tako da nas očekuje veoma zanimljiva borba za titulu u nastavku kampanje.

Sporing ovaj meč dočekuje u seriji od četiri vezana trijumfa i večeras će biti oran da upiše i peti.

Glavni igrač ekipe je centarfor Gekereš koji je letos doveden za nešto više od 20 miliona evra i ispostavilo se da je gorostasni Šveđanin jedno od najboljih pojačanja u skorijoj istoriji kluba jer već sada po pisanjima evropskih medija mogu da ga prodaju za 80-90 miliona, ali ne planiraju to da učine usred borbe za titulu.

Sa druge strane, Vizela se baš muči i zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa samo 13 osvojenih bodova, što je tri manje od Žil Visentea koji je prvi tim iznad crte.

Domaćin je ostvario samo dve pobede u dosadašnjem toku prvenstva, a glavni razlog za to je što Vizela ima najgori napad lige koji je tresao mrežu mizernih 16 puta do sada (ubedljivo najmanje od svih timova u ligi).

Na prvom duelu večerašnjih rivala ove sezone Sporting je slavio pogotkom Paulinja u poslednjem minutu, a mi verujemo da će večeras biti dosta ubedljiviji.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,52)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)