POBEDA U KUPU DIŽE SAMOPOUZDANJE "PLAVCIMA" : Preston se muči u ČEmpionšipu, a sve je krenulo kao iz bajke

O. M.

06. 01. 2024. u 11:42

ČELSI će u subotu na "Stamford Bridžu" ugostiti Preston Nort End u 3. kolu FA kupa. Početak utakmice je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

ПОБЕДА У КУПУ ДИЖЕ САМОПОУЗДАЊЕ ПЛАВЦИМА : Престон се мучи у ЧЕмпионшипу, а све је кренуло као из бајке

FOTO: Tanjug/AP

"Plavci" se ove sezone muče u Premijer ligi, ali su konačno uspeli da vežu dve pobede, prvi put od početka oktobra. Pobedili su Kristal Palas i Luton.

To im još nije garant preokreta na bolje, jer je reč o protivnicima koji nikako ne bi trebalo da predstavljaju problem ekipi takvog renomea. Čelsi i u narednih nekoliko nedelja ima lagan raspored, pa se može očekivati da nastavi dobar niz. Posle Prestona igraće protiv Midlzbroa dva puta i Fulama pre utakmice protiv Liverpula.

Ovaj meč sa ekipom koja se u Čempionšipu dosta muči u poslednje vreme (sedam poraza u deset utakmica) odlična je prilika za menadžera Maurisija Poketina da razdrma uspavanu ekipu od nedostatka ambicije i izgradi samopouzdanje.

Poslednje četiri utakmice Čelsija došle su "oba tima daju gol, a samo jedna od njih nije ušla u GG&3+.

Preston je počeo sezonu tako furiozno da se posle šest kola činilo da će prvi šampion Engleske i prvi neporaženi šampion biti jedan od glavnih ako ne i najvećih kandidata za promociju u Premijer ligu, ali vreme je pokazalo da ova ekipa nema kvalitet da u kontinuitetu igra dobro. Šanse za visok plasman još nisu izgubljene, ali izgleda da je i ovde problem nedostatak ambicije i samopouzdanja kao kod Čelsija.

Glavni problem je šuplja obrana, od prestoan su u ovom segmentu gori samo Roteram, Blekburn i Plimut.

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)