DOKLE ĆE UPRAVA ''PLAVACA'' DA TRPI VEJNA RUNIJA? Navijači traže otkaz jednom od najboljih fudbalera u istoriji engleskog fudbala

V.M.

29. 12. 2023. u 10:58

DA li će se agonija Birmingema nastaviti ili će doći do bitnih bodova kada u 25. kolu Čempionšipa bude dočekao Bristol siti na ''Sent Endruzu'' (20.45).

ДОКЛЕ ЋЕ УПРАВА ПЛАВАЦА ДА ТРПИ ВЕЈНА РУНИЈА? Навијачи траже отказ једном од најбољих фудбалера у историји енглеског фудбала

FOTO: Profimedia

Od kada je Vejn Runi preuzeo ekipu sredinom oktobra, sve je krenulo nizbrdo za Birmingem koji je tada bio šesti na tabeli, a sada zauzima razočaravajuće 19. mesto.

Navijači su jako nezadovoljni, žele otkaz čuvenom igraču Mančestera i nije im jasno zašto ga uprava i dalje drži na klupi jer je njegov prethodnik Džun Justas beležio znatno bolje rezultate.

Runi je upisao samo dve pobede od kada je preuzeo ''kormilo'' plavaca i od ekipe koja se borila za plej-of, napravio je tim koji bi mogao da strepi za opstanak.

Na poslednje tri utakmice Birmingem je osvojio samo jedan bod, a posebno je loše odigrao u prošlom kolu kada je u dvoboju bivših premijerligaša poražen od Stouka sa 3:1.

Potpuno je drugačija priča u redovima gostiju koji se nalaze u sjajnom ritmu i večerašnji meč dočekuju u seriji od tri vezana trijumfa. Popularni ''crvendaći'' su pobednički niz započeli protiv Sanderlenda (1:0), a zatim su ''pali'' Hal (3:2) i Votford (4:1).

Pre ove sjajne serije, Bristol je bio ispod Birmingema na tabeli, ali sa devet bodova iz zadne tri utakmice se ''lansirao'' u vrh tabele i nadomak je mesta koja vode u plej-of na osmoj poziciji.

Goleade su redovna pojava kada igraju večerašnji rivali, na četiri od poslednjih pet međusobnih utakmica dolazila je igra 3+, a mi bismo uz pogotke predložili duplu šansu na razigranog gosta.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,95)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!