AGONIJA PIRAMIDSA SE NASTAVLJA: Keramika nesrećno izgubila od moćnog Al Ahlija

O. M.

28. 12. 2023. u 10:11

PIRAMIDS i Keramika Kleopatra sastaju se u borbi za treće mesto u egipatskom Superkupu. Utakmica se igra na stadionu "Muhamed bin Zajed" u Abu Dabiju od 14 časova.

АГОНИЈА ПИРАМИДСА СЕ НАСТАВЉА:  Керамика несрећно изгубила од моћног Ал Ахлија

Foto: Profimedia

Piramidsi su upali u seriju loših rezultata koja se iz egipatske Premijer lige i azijske Lige šampiona preslikala i na Super kup.

Da stvari po izabranike Haimea Pačeka budu još gore, dok su se oni u Abu Dabiju bezuspešno borili za trofej Superkupa, ZED je iskoristio njihovo odsustvo i pobedom protiv Daklijea zaposeo čelo tabele.

U borbi za finale Piramids je izgubio od Fjučera na penale posle čak 17 serija. Tragičar je bio povremeni egipatsk ireprezentativac Osama Galal koji je promašio oba puta, prvo u šestoj, a zatim i u odlučujućoj 17. seriji.

Bila je to peta uzastopna utakmica Piramidsa bez pobede. Prethodno su odigrali samo nerešeno sa slabašnim Baladijatom u prvenstvu, dok su u ligi šampiona vezali dva poraza i remi pa su trenutno na poslednjem mestu svoje grupe kontinentalnog takmičenja.

Keramika Kleopatra je u polufinalu izgubila od favorizovanog Al Ahlija ali se nije obrukala. Primili su jedini gol na utakmici u četvrtom minutu nadoknade a tragičar je bio Džastis Artur koji je pogodio sopstvenu mrežu.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)