LIDER SE OBRUKAO U PROŠLOM KOLU: Današnji rival pravi za povratak na pobedničku stazu

V.M.

25. 12. 2023. u 10:35

U 17. kolu drugog ranga turskog fudbala, Ejupspor će ugostiti Erzurumspor (18.00).

ЛИДЕР СЕ ОБРУКАО У ПРОШЛОМ КОЛУ: Данашњи ривал прави за повратак на победничку стазу

Foto Profimedia

Domaćin igra fantastično ove sezone i glavni je kandidat za titulu, odnosno plasman u elitu. Prvi je na tabeli sa 39 osvojenih bodova i postigao je impresivna 43 pogotka do sada.

Ipak, u prošlom kolu je dobio pravi ''šamar'' od Goztepea koji ga je ubedljivo savladao sa 5:1.

Ono što je bitno za Ejup je to da i dalje ima solidnih plus šest u odnosu na drugoplasirani Kodžaelispor, od kojeg je odigrao meč manje, tako da danas ima priliku da dodatno pojača prednost u odnosu na najbližeg pratioca.

Sa druge strane, gost osvaja bodove ali nikako da ostvari pobedu. Pretplatio se na remije ove sezone i odigrao ih je čak sedam u dosadašnjem toku prvenstva, ubedljivo najviše od svih ekipa u ligi.

Erzurum je jedan od najgorih gostujućih ekipa u drugoj ligi i ostvario je samo jednu pobedu na osam utakmica na strani, a usput je postigao premalih pet golova.

Očekujemo reakciju fudbalera Ejupa nakon ubedljivog poraza i verujemo da će siloviti napad lidera doneti prevagu na ovom meču.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

Nakon detaljne analize nemilog događaja koji se odigrao 16. maja po završetku juniorskog meča između Reala i Vizure, disciplinski organi Košarkaškog saveza Beograda (KSB) i Košarkaškog saveza Srbije (KSS) doneli su odluke o kaznama za učesnike incidenta. Glavni akter događaja bio je Milan Gurović, nekadašnji košarkaš, a komesar takmičenja mlađih kategorija u okviru KSB Marko Strika odmerio je kazne pojedincima i klubu domaćinu.

29. 05. 2024. u 12:11

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!