VLAHOVIĆ I KOSTIĆ NAPADAJU FROZINONE: "Kanarinci" iznenadili šampiona u Kupu

O. M.

23. 12. 2023. u 09:19

JUVENTUS gostuje Frozinoneu u prvoj utakmici subotnjeg programa 17. kola italijanske Serije A. Meč se igra u matine terminu od 12 časova i 30 minuta na stadionu "Benito Stirpe".

ВЛАХОВИЋ И КОСТИЋ НАПАДАЈУ ФРОЗИНОНЕ: Канаринци изненадили шампиона у Купу

FOTO: Tanjug/AP

Juventus je pre ovog meča na drugom mestu, sa 37 osvojenih bodova, četiri manje od lidera Intera. "Stara dama" igra dobro, ali jedan od problema s kojima se suočava trener Masimilijano Alegri je motivisanje igrača u utakmicama protiv "malih" ekipa.

Tako je bilo protiv Bolonje na početku sezone (1:1), Sasuola (poraz 4:2), ali i u prethodnom kolu protiv Đenove, kada je Juventus neočekivano pao posle vodećeg kola koji je postigao Federiko Kijeza.

Usledilo je izjednačenje posle kojega je Alegri pokušao izmenama da razdrma tim pri čemu je iz igre izveo srpski tandem Dušan Vlahović - Filip Kostić, ali njihove alternative Arkadijuš Milik i Timoti Vea nisu doneli ništa novo.

Frozonone je u poslednjih šest utakmica upisao dve pobede, jednu protiv Đenove u prvenstvu i drugu u Kupu Italije gde je na stadionu "Dijego Armando Maradona" šokirao šampioina Italije Napoli pobedivši sa 4:0.

inače, Frosinone je kod kuće osvojio većinu bodova, 17 od 19 a izgubio je samo jednom i to baš od Napolija. S obzirom na tu statistiku kao i raniju napomenu da Juventusovi igrači imaju problem sa motivacijom protiv slabijih ekipa, ovaj meč treba opreznije tipovati bez obzira na realnu snagu protivnika.

NAŠ PREDLOG: X2&2-5 (kvota 1,65)

 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!