DOMAĆI TIP: Razigrana Vojvodina dolazi na ''Krov''

V.M.

21. 12. 2023. u 10:46

U zaostaloj utakmici devetog kola Superlige Srbije, Voždovac će ugostiti Vojvodinu (19.00).

ДОМАЋИ ТИП: Разиграна Војводина долази на Кров

FOTO: M. Vukadinović

Oba tima dočekuju ovaj meč u dosta dobrom ritmu, domaćin je neporažen na poslednje tri ligaške utakmice na kojima je sakupio sedam bodova, dok je gost sa druge strane nanizao dve pobede i dolazi u prestonicu po prvenstveni het-trik.

''Stara dama'' je prvo savladala Napredak (2:0), a zatim i Radnički iz Niša (1:0). Tim trijumfima popela se na peto mesto i danas ima priliku da preskoči TSC na tabeli. 

Sa druge strane, za vreme svoje dobre serije Voždovac je ostvario dve dominatne pobede. Bio je bolji od IMT-a (4:0), nakon čega je usledio remi sa Radnikom (1:1), dok je pre šest dana savladao Železničar (5:1).

Domaćini su se pokazali kao majstori za nerešene rezultate ove sezone, čak sedam puta su delili plen i samo je Radnik odigrao više remija od njih u čitavoj Superligi Srbije.

Ono što je takođe impresivno je činjenica da nisu izgubili na ''Krovu'' ove sezone i na devet odigranih utakmica kod kuće sakupili su 19 bodova.

Što se tiče Vojvodine, ona igra promenljivo na gostovanjima, ostvarila je dve pobede na devet utakmica na strani uz veoma slabu gol-razliku, 9:18.

Prošle sezone na ''Krovu'' je bilo 0:0, a mi verujemo da ćemo i danas videti podelu plena.

NAŠ TIP: X (kvota 3,40)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)