GOLEADA U NAJAVI: Na mečevima gostiju pada više od tri pogotka u proseku!

V.M.

23. 11. 2023. u 11:15

U okviru 31. kola bolivijskog prvenstva sastaće se Aurora i Bluming (00:30).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: На мечевима гостију пада више од три поготка у просеку!

Foto Profimedia

Današnji rivali nemaju za šta da se bore sem za čast jer do prvog mesta ne mogu nikako doći. Aurora je posrnula u poslednje vreme, ali i pored toga zauzima dosta solidno šesto mesto, dok se gosti muče od samog starta prvenstva i zacementirani su za dno tabele sa samo 27 osvojenih bodova.

Kako joj je postalo jasno da nema za šta da igra, Aurora je opasno pala u formi i na poslednjih pet mečeva je doživela tri poraza uz pobedu i remi.

Posebno je loše igrala na poslednja dva meča, poražena je od Strongesta i Orijentea, a dodatno je poražavajuća činjenica da nije postigla nijedan gol na tim susretima.

Sa druge strane, nakon sedam ligaških utakmica bez trijumfa Bluminga je konačno slavio u prošlom kolu kada je posle preokreta bio bolji od Orijentea (2:1).

Kada igraju gosti mreže se reodvno tresu, a o tome dovoljno svedoči njihova gol-razlika na 28 odigranih mečeva, 31:51.

Prvi ovosezonski duel današnji rivali odigrali su u maju mesecu i tada je Bluming slavio sa 2:1, a mi očekujemo i da večeras bude golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,43)

TIP ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 22,5)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove