ERGRITE SE JEDVA SPASAO DIREKTNOG ISPADANJA: Junajted Nordik na korak od istorije

O. M.

23. 11. 2023. u 10:46

JUNAJTED NORDIK dočekuje Ergrite na Sodertalje areni, ovog četvrtka od 19 časova. Utakmica se igra u okviru baraža za popunu Superetana, švedskog drugog razreda.

ЕРГРИТЕ СЕ ЈЕДВА СПАСАО ДИРЕКТНОГ ИСПАДАЊА: Јунајтед Нордик на корак од историје

Foto: Profimedia

Junajted je osvojio drugo mesto u severnoj grupi divizije 1 Etena, gde im je za tri boda izmakla direktna promocija. Ovaj klub postoji tek dve decenije i ima priliku da ostvari istorijski plasman.

Iako su u poslednjih osam kola ostvarili stoodstotan učinak, a vodeći Sandviken u tom periodu "prosuo" čak deset bodova, zaostatak Junajteda do tada je bio preveliki da bi se nadoknadio.

Ipak, to je forma koja obećava, naročito kada se zna da je Ergrite tek u poslednjem kolu uspeo da izbegne direktno ispadanje zahvaljujući pobedi nad Landskronom u gostima i porazu Jenćepinga kod kuće.

Ergrite je cele sezone igrao očajno. Ima jednu od najlošijih odbrana u Superetanu i drugi najneefikasniji napad u ovoj ligi.

Imajući u vidu da na utakmicama ovih ekipa kombinovano padaju tačno tri gola u proseku, može se očekivati da će i na današnjem meču doći više od dva gola, a kvota je sasvim solidna.

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove