BILBAO VIDA RANE POSLE PORAZA U DERBIJU: Rohiblankosi drže fenjer i ne izgleda da će ga prepustiti u skorije vreme

V.M.

06. 10. 2023. u 11:24 >> 11:24

NA otvaranju devetog kola La lige, Baskijci će dočekati poslednjeplasiranu Almeriju (21:00).

БИЛБАО ВИДА РАНЕ ПОСЛЕ ПОРАЗА У ДЕРБИЈУ: Рохибланкоси држе фењер и не изгледа да ће га препустити у скорије време

EPA

Domaći tim je na najgori mogući način prekinuo seriju od šest vezanih utakmica bez poraza, a to je gubitkom od večitog rivala Real Sosijedada (0:3). 

Ipak, trener Ernesto Valverde je posle meča izjavio da misli da je meč bio poprlično izjednačen, ali je nagrdio svoje igrač zbog slabe realizacije i fokusa u ključnim momentima.

Večeras će imati dobru priliku da se vrate na pobedničku stazu, jer ''lavovi'' posle poraza od Reala na otvaranju prvenstva igraju odlično kod kuće. Osvojili su sedam bodova na naredne tri utakmice, a pokazali su i zavidan napadački kvalitet na njima jer su postigli devet pogodaka.

Bilbao je na ''San mamesu'' porazio Almeriju na poslednjih pet susreta, a vredi napomenuti da ta serija traje punih 13 godina jer su ''rohiblankosi'' veći deo tog perioda proveli u Segundi.

Sa druge strane, gosti igraju katastrofalno ove sezone, jedina su ekipa koja i dalje nije ostvarila trijumf u La ligi i zacemenitirani su za dno sa samo tri osvojena boda.

Uz to su primili čak 21 gol do sada i imaju ubedljivo najgoru odbranu u Primeri.

Delovalo je da će Almerija u prošlom kolu doći do pre pobede kada je vodila sa 3:0 na poluvremenu protiv Granade, ali je nekako uspela da ispusti tu prednost pred svojim navijačima, pa je na kraju viđen remi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)