''NEBESKOPLAVI'' BEŽE IZ ZONE ISPADANJA: Rafa Benitez slabo započeo mandat na klupi domaćina

V.M.

28. 09. 2023. u 09:15

OD 19 časova Selta će na ''Balaidosu'' dočekati ekipu Alavesa u okviru sedmog kola La lige.

НЕБЕСКОПЛАВИ БЕЖЕ ИЗ ЗОНЕ ИСПАДАЊА: Рафа Бенитез слабо започео мандат на клупи домаћина

Foto Profimedia

Domaćini se baš muče na startu prvenstva, osvojili su samo četiri boda i nalaze se u zoni ispadanja, a ako bi izgubili na večerašnjem duelu, imali bi najgori start u istoriji od kada je uvedeno da pobeda na meču vredi tri poena (sezona 1995/96).

Ekipu je preko leta preuzeo Rafa Benitez od kojeg se očekivalo da pogura tim ka sredini tabele, ali to mu za sada ne ide za rukom. Ipak, iskusni stručnjak zna kako da igra protiv Alavesa kojeg je savladao šest puta u svojoj karijeri uz dva odigrana remija. 

Njegova četa do sada nije postigla gol na svom ''Balaidosu'' i biće orna da to ''popravi'' na večerašnjem susretu.

Selta je preko nedelje imala prednost od dva gola protiv Barselone, ali je potpuno posrnula u završnici i u poslednjih desetak minuta primila je tri gola.

Sa druge strane, Alaves ne zna za remi ove sezone i u uvodnih šest kola ostvario je dve pobede uz četiri poraza. Te trijumfe ostvario je u prvom i trećem kolu kada je bio bolji od Sevilje (4:3), odnosno Valensije (1:0).

Baskijci u ovaj meč ulaze u negativnom nizu od dva vezana poraza, bolji od njih su bili Rajo i Bilbao (po 0:2), tako da gosti nisu postigli gol poslednjih 180 minuta igre.

Selta je trenutno 18. na tabeli za razliku od večerašnjeg rivala koji je 16. ali vredi napomenuti da su ''nebeskoplavi'' savladali Alaves na poslednjih pet međusobnih duela.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&|0-1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!