ČUDNI VETROVI DUVAJU U KOMŠILUKU: Da li je vreme za neke nove šampione?

V.D.

26. 09. 2023. u 11:14 >> 11:14

DANAS od 18.30 u okviru 11. kola Prve lige Bugarske sastaće se Černo More i Botev Plovdiv

ЧУДНИ ВЕТРОВИ ДУВАЈУ У КОМШИЛУКУ: Да ли је време за неке нове шампионе?

Foto: Profimedia

Nakon 10 odigranih kola u Bugarskoj situacija na tabeli je krajnje neočekivana. Zanimljivo je da dva tima koja su se izdvojila na vrhu nisu u svojoj istoriji nikada osvojili titule.

Lider je fantastična Lokomotiva iz Plovdiva koja je osvojila čak 28 bodova dok je Černo More drugoplasirano sa 24 osvojena poena i oni će danas od 18.30 odigrati svoj meč protiv Boteva.

Domaćin iz Varne je neporažen ove sezone. Upisao je sedam pobeda dok je remizirao sa Ardom u prvom kolu i sa dve ekipe iz Sofije, CSKA i CSKA 1948.

Njihov večerašnji rival Botev je trenutno 11. na tabeli sa devet osvojenih bodova. Ekipu je početkom septembra preuzeo bivši trener Čukaričkog Dušan Kerkez koji je na debiju ostvario sjajan rezultat kada je na gostovanju šampionu Ludogorecu otkinuo bod dok je u narednom kolu doživeo poraz od CSKA Sofije koja pod komandom Nestora El Maestra igra odličan fudbal.

Mečevi ovih rivala su uvek uzbudljivi i do sada nije bilo pravog favorita. Na poslednjih pet susreta viđeno je pet pobeda Černo Morea dok je Botev slavio tri puta. 

S obzirom na trenutnu formu domaćih slobodno možemo reći da su puleni iskusnog stručnjaka Iliana Ilieva favoriti i da očekujemo njihov trijumf kojim će održavati korak za liderom.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)