NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za utorak

TIP redakcija

19. 09. 2023. u 09:19

JUČE nam je goleada u Granadi oborila tiket, ali smo za danas spremili nova tri predloga

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за уторак

FOTO: M. Vukadinović

Utorak

18.00 Ahal - Al Feiha 2 (1,75)

20.45 Preston - Birmingem 1X&0-3 (1,63)

21.00 Šahtjor - Porto 2 (1,80)

Ukupna kvota: 5,13

Prvi par na današnjem tiketu nam je meč Lige šampiona Azije gde Al Feiha, za koju nastupaju Vladimir Stojković i Milan Pavkov, a sa klupe komanduje Vuk Rašović, gostuje šampionu Turkmenistana. Ni jedna ni druga ekipa se ne mogu pohvaliti nekom formom, ali kvalitet je ipak na strani Saudijaca koji bi ovaj meč morali da reše u svoju korist.

Drugi par na tiketu je meč Čempionšipa u kome lider Preston dočekuje Birmingem. Kombinacija duple šanse i golova nam se javlja kao najrealnija opcija.

Poslednji par nam je meč Lige šampiona. Porto gostuje Šahtjoru na neutralnom terenu u Hamburgu i očekujemo da "zmajevi" upišu tri boda.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)