KEJN IMPRESIONIRAO NA OTVARANJU BUNDESLIGE: Bajern ponovo ima pravu devetku

V.M.

27. 08. 2023. u 10:30

U drugom kolu Bundeslige Bajern iz Minhena će dočekati Augzburg (17:30).

КЕЈН ИМПРЕСИОНИРАО НА ОТВАРАЊУ БУНДЕСЛИГЕ: Бајерн поново има праву деветку

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što je doživeo šokantno ubedljiv poraz protiv Lajpciga u Superkuku Nemačke (0:3), Bajern se vratio na pobedničke staze u prvom kolu Bundeslige. Gostovao je Verderu i rutinski je slavio sa 4:0, sve oči su bile uprte u najskuplje pojačanje u isotriji kluba Harija Kejna koji nije razočarao.

Engleski golgeter je namestio Saneu prvi gol na meču, dok se sam pobrinuo za drugi pogodak kojim je utakmica zatvorena, tako da je rasni golgeter odmah pokazao klasu i najavio velike stvari u dresu Bavaraca.

Što se tiče Augzburga, on je odigrao verovatno najzanimljiviji meč prvog kola Bundeslige u kojem je remizirao sa Borusijom Menhengladbah rezultatom 4:4.

Današnji gost je gubio sa 0:2 i 1:3, ali se vratio, a na kraju je čak poveo sa 4:3, ipak to nije bilo dosta za tri boda jer je Menhengladbah izjednačio u sudijskoj nadoknadi za konačnih 4:4.

Augzburg je prošle sezone savladao Bajern na svom terenu sa 1:0, ali onda su petostruki prvaci Evrope uzvratili u dva navrata ubedljivim pobedama 5:2 i 5:3.

Verujemo da će se Kejn i družina ponovo raspucati.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1&3+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao