GDE JE NESTALA TEN HAGOVA VIZIJA? Holanđanin pod pritiskom da donese rezultate, Notingemska šuma mora pasti

O. M.

26. 08. 2023. u 11:26

MANČESTER JUNAJTED dočekuje Notingem forest u trećem kolu engleske Premijer lige. Utakmica je zakazana za 16 časova na Old Trefordu.

ГДЕ ЈЕ НЕСТАЛА ТЕН ХАГОВА ВИЗИЈА? Холанђанин под притиском да донесе резултате, Нотингемска шума мора пасти

FOTO:EPA

Sezona nije počela optimistično za Mančester junajted koji je i pored pobede u prvom kolu nad Vulverhamptonom pokazao velike slabosti u igri, a gosti su nezasluženo ostali praznih šaka jer je realna rezultat bio 2:1 za njih.

Jedino pozitivno je bilo prvo poluvreme protiv Totenhema gde je Junajted bio dobar i imao nekoliko šansi, ali su Pevci u drugom delu preokrenuli i igru i rezultat u svoju korist.

Crveni đavoli su u novu sezonu ušli bez napadača. Pojačanje iz Atalante Rasmus Hojlund još se oporavlja od povrede leđa, a Rašford i Marsijal ni prethodnih par sezona nisu se istakli pa tako ništa novo nisu doneli ni u ovoj sezoni.

Što je još gore, zakazao je i vezni red koji čine iskusni Kazemiro i izvikano pojačanje Maunt, a najgore tek sledi, u vidu "derbija" ako se to s ovakvim Junajtedom može naszvati, protiv Arsenala koji je sledeći protivnik posle "šumara". Ako ne osvojio bar tri boda iz ove dve utakmice, sudbina Erika ten Haga mogla bi bit izapečaćena, uprkos svim pričama o "viziji" koju je Holanđanin doneo na "teatar (nekadašnjih) snova". Od te vizije ostao je prošlogodišnji Liga kup i dve njegove individualne nagrade za trenera meseca.

Žreb na startu sezone nije bio blagonaklon prema Notingemu. Osim novajlije Šefild junajteda, koga su "šuari" pobedili sa 2:1 u prošlom kolu, u prvih pet rundi protivnici su sve samo članovi "velike sedmorke". Od Arsenala su već izgubili u prvom kolu (1:2) a posle Junajteda slede susreti sa Sitije i Čelsijem. Zanimljivo, sve ove četiri utakmice igraju u gostima.

Da stvar bude gora, Forest je prošle godine protiv ekipa iz vrha tabele osvojio nula bodova u gostima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)