"UNIONISTI" PREBOLELI GUBITAK TITULE: Standard i u novoj sezoni počeo po starom

O. M.

04. 08. 2023. u 12:53 >> 12:53

STANDARD iz Liježa dočekuje ekipu Rojal union Sen Žiloa u drugom kolu belgijske Župiler Pro lige. Utakmica će biti odigrana na stadionu "Moris Dufran" u Liježu od 20.45.

УНИОНИСТИ ПРЕБОЛЕЛИ ГУБИТАК ТИТУЛЕ: Стандард и у новој сезони почео по старом

Foto: Profimedia

Prošla sezona nije bila dobra za Standard Lijež, završili su na sedmom mestu kao jedna od najmanje atraktivnih ekipa lige.

Njihova neubedljiva forma nastavila se i tokom predsezone. Odigrali su tri prijateljske utakmice, ostvarili jednu pobedu i dva remija.

Najgore je ipak došlo na startu nove sezone u Župiler pro ligi, gde je Standard Lijež doživeo minimalni poraz od 1:0 na gostovanju Sent Trojdenu. Domaćin nije bio ništa uverljiviji od gostiju iz Liježa, ali je uspeo jednom da zatrese mrežu i to je bilo dovoljno za tri boda.

S druge strane, Union Sen Žiloa je dobro igrao veći deo prethodne sezone, ali je u uzbudljivoj završnici ostao bez šampionske titule koju nekada najtrofejniji klub Belgije čeka od predaleke 1935. godine.

Takmičenje su prošle sezone završili na trećem mestu na tabeli sa samo bodom manje od šampiona Antverpena. Za sve je bio kriv poraz u poslednjem kolu od Briža, iako je Union vodio sa 1:0 od 46. minuta primili su domaći tri gola između 89. minuta utakmice i desetog minuta nadoknade izgubljenog vremena. Tako su ostali ne samo bez titule nego i bez plasmana u Ligu šampiona.

Nova sezona počela je dobro po "unioniste" pošto su lagano sa 2:0 savladali Anderleht na svom stadionu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)