LIDS DOVEO SPECIJALISTU ZA ČEMPIONŠIP: Može li Nemac do het-trika?

O. M.

06. 08. 2023. u 09:20

LIDS junajted dočekuje Kardif siti u prvpm kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica na Eland roudu zakazana je za nedelju u 15.30 po našem vremenu.

ЛИДС ДОВЕО СПЕЦИЈАЛИСТУ ЗА ЧЕМПИОНШИП: Може ли Немац до хет-трика?

Foto: Profimedia

Lids nije uspeo da izbegne ispadanje iz Premije lige na kraju prošle sezone. Navijači ne pamte tako lošu igru kakvu su njihovi igrači prikazali prošle sezone. U 38 utakmica Lids je imao samo sedam pobeda i čak 21 izgubljen meč. Bio je to kraj trogodišnjeg boravka u Premijer ligi za slavni klub posle 16-godišnjeg odsustva sa najviše scene. Sada su stigli do Čempionšipa, gde će u prvoj utakmici dočekati Kardif.

Prethodni mesec su fudbaleri Lidsa iskoristili za četiri pripremne utakmice, a rezultat je bio polovičan.

Prvo je Lids izgubio od Mančester junajteda sa 2:0 u meču gde je imao samo jedan pokušaj na gol. Zatim je istim rezultatom izgubio i od Monaka. Dobio je meč protiv Notingem Foresta sa 2:0 i protiv Hartsa sa 1:0.

Eland roud je u letnjem prelaznom roku napustilo nekoliko igrača. Rodrigo je otišao u Al Rajan, Tajler Roberts u Birmingem siti, Džoel Robles je otpušten ali je našao uhlebljenje u Saudijskoj Arabiji... Došli su Itan Ampadu, koji se nije snašao u Čelsiju i golman Karl Darlou iz Njukasla, a u staro jato se vratio Sem Bajram koji je već od 2012. do 2016. nosio beli dres.

Lids je, uz Lester i Sautempton, glavni favorit kladionica za promociju. Šanse su još veće kada se zna da je na klupu seo specijalista za osvajanje titule u Čempionšipu, Danijel Farke. Nemac je dva puta osvajao prvo mesto i oba puta sa Norič sitijem, 2019. i 2021. godine.

Kardif je prošle sezone, uz malo sreće, izbegao ispadanje u niži rang takmičenja. Igrali su loše tokom cele sezone i sada će pokušati da naprave malo bolji rezultat. Zadržali su veći deo tima i kandidati su za sredinu tabele.

Prošlog vikenda odigrali su meč protiv Vikomba koji je završen bez golova. Izgubili su od Porta 4:0, od ​​Brage 1:0, a sa Kembridžom su remizirali 1:1.

Na red je došlo i prvo kolo Kupa Velsa. Remizirali su 2:2 protiv Kambrijan i Klidaha a zatim pobedili na penale. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)