CRVENO-BELI ''URUČILI'' OTKAZ SAŠI ILIĆU: Osvajanje trofeja poslužilo kao podstrek za odlično otvaranje sezone

V.M.

31. 07. 2023. u 12:00

U poslednjoj utakmici trećeg kola rumunske Lige 1, Dinamo će u Bukureštu dočekati Šepši (20.30).

ЦРВЕНО-БЕЛИ УРУЧИЛИ ОТКАЗ САШИ ИЛИЋУ: Освајање трофеја послужило као подстрек за одлично отварање сезоне

Foto: Profimedia

Domaćin je u prvoj sezoni van elite u istoriji kluba preko baraža obezbedio ekspresan povratak u Ligu 1 i baš se muči na samom otvaranju iste. U prvom kolu je pred svojim navijačima poražen od Univerzitatea Krajove (0:2), da bi pet dana posle FKSB pokupio sva tri boda u gradskom derbiju (1:2).

Dinamo je uz Univerzitatea Krajovu 1948 jedini klub koji za sada nije osvojio bod u ligi i večeras će pokušati da dođe do prvenca pred svojim navijačima.

Sa druge strane, Šepši je odlično započeo sezonu. Prvo je u Superkupu bio bolji od Farula (1:0), a nakon osvajanja trofeja dobro je startovao u prvenstvu.

Remizirao je sa Rapidom na otvaranju, da bi u drugom kolu bio bolji od Univerzitatea Krajove 1948 (1:0).

Pored toga, ''crveno-beli'' su započeli evropsku odiseju. Sredinom prošle nedelje savladali su CSKA Sofiju sa 2:0 u gostima i imaće veliku prednost pred revanš koji ih očekuje za tri dana.

Tim trijumfom, današnji gost je ''uručio'' otkaz Saši Iliću kojeg je CSKA otpustio nakon tog poraza zbog veoma slabog otvaranja prvenstva.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&|0-1 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!