BARAK BAHAR PRAVI VELESILU OD ZVEZDE: ''Crveno-beli'' već imaju priliku da se odvoje od večitog rivala

V.M.

30. 07. 2023. u 07:47

U prvom kolu Superlige Srbije, aktuelnog prvaka od 20 časova očekuje sudar sa Vojvodinom na stadionu „Rajko Mitić“.

БАРАК БАХАР ПРАВИ ВЕЛЕСИЛУ ОД ЗВЕЗДЕ: Црвено-бели већ имају прилику да се одвоје од вечитог ривала

FOTO: M. Vukadinović

Kao i prethodnih godina, Crvena zvezda je glavni kandidat za titulu. Na „Marakani“ očekuju rekordnu, sedmu krunu u nizu, a da ona završi u trofejnoj sali pokušaće da se pobrinu novi trener Barak Bahar i kvalitetna pojačanja koja su u prirpemnom periodu impresionarala.

''Crveno-beli'' su na prijateljskim utakmicama igrali fantastičan fudbal i upisali su impreisvnih sedam pobeda na isto toliko odigranih utakmica uz dominantnu gol-razliku, 19:2.

Najubedljivija je bila ona nad Fiorentinom, koju je aktuelni srspki šampion dominantno savladao pre par dana rezultatom 5:0. Svih pet golova Zvezda je postigla u uvodnih 26 minuta a najviše se istakao novopečeni prvotimac crveni-belih, Olajinka, koji je dva puta tresao mrežu, a pored njega mrežu su tresli Kraso, Ivanić i Bukari.

Barak Bahar je napravio pravu revoluciju od kada je prezuzeo tim, njegova četa igra veoma ofanzivno, stalno pritiska protivnika i deluje da su se pojačanja poput Olajinke, Krasoa i Glazera potpuno uklopila u filozofiju izraeslkog stručnjaka.

Što se tiče Vojvodine, njoj će biti teško da ponovi uspeh iz prošle sezone kada je zauzela peto mesto na tabeli i plasirala se u kvalifikacije za Ligu konferencija. Ekipu su napustili nosioci igre Topić i Kabić koji su pojačali Famalikao, odnosno Crvenu zvezdu, i biće teško popuniti rupe napravljene njihovim odlascima.

Pored njih ''stara dama'' je ostala i bez dva napadača, talentovani Jovan Milošević je prešao u Štutgartu u transferu vrednom 1 200 000 evra, dok je iskusni Nemanja Nikolić započeo drugi mandat u dresu Partizana.

Uprava je radila na pojačanjima i igrači poput Stefana Vukića, Radulovića, Crnomarkovića i Bolingija pokušaće da održe Vošu u vrhu srpskog fudbala.

Novosađani su preko nedelje započeli svoju kampanju u Evropi, poraženi su na Kipru od strane APOEL-a rezultatom 2:1 i moraće da jure preokret na ''Karađorđu'' idućeg četvrtka.

Ovi rivali su se sastali tri puta prošle sezone, Zvezda je upisala dve pobede (2:0, 2:1), dok je na otvaranju prolećnog dela prvenstva viđen remi (1:1).

S ozbirom da je Partizan juče remizirao sa TSC-om u Bačkoj Topoli (3:3), Zvezda već ima priliku da se odvoji od večitog rivala i verujemo da će to iskoristiti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: D|1+&3+ (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 13:52

Komentari (1)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu