"TIGROVI" I DALJE NEPOBEDIVI: Davljenik će bodove spasa morati da traži na drugom mestu

O. M.

07. 07. 2023. u 09:38

TJENCIN dočekuje ekipu Nantonga u 15. kolu kineske Superlige. Utakmica se igra na stadionu Olimpijskog sportskog centra u Tjencinu od 13.35 časova.

ТИГРОВИ И ДАЉЕ НЕПОБЕДИВИ: Дављеник ће бодове спаса морати да тражи на другом месту

Foto Profimedia

"Tigrovi" su četvrti na tabeli sa 26 bodova i od prošlog kola su jedina neporažena ekipa u Ligi pošto je Čengdun izgubio od Pekinga. Nantong je na drugom kraju tabele, 14. sa deset bodova, samo jednim više od zone ispadanja.

Tjencin je u prošloj rundi pobedio u derbiju kola protiv Šangaj Šenhue sa 2:1 posle preokreta. Domaći su poveli u 18. minutu golom Švajcarca Malelea, Slovenac Berić je izjednačio u 63, a sva tri boda gostima doneo je igrač Šangaja Bao, autogolom u 85. minutu utakmice.

Nantong je u veoma lošoj formi od početka prvenstva, ali umesto da podižu formu čini se da igraju sve gore. U poslednjih 10 kola osvojili su pet bodova, koliko i u prva četiri kola na startu šampionata. Trenutno su u seriji od tri utakmice bez pobede, pošto su pre više od mesec dana ostvarili drugu i za sada poslednju pobedu u Ligi i to minimalnu protiv Ćingdaoa, jedne od dve ekipe koje su osvojile manje bodova od njih.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&3+ (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)