GOLEADA U GRADSKOM DERBIJU: Lider gostuje ekipi koja kod kuće uvek "ispoštuje" ovu igru

O. M.

29. 06. 2023. u 11:25 >> 11:25

LIDER islandske najjače lige Vikingur gostuje Filkiru koji se nalazi u donjem delu tabele posle 12 kola. Utakmica se igra na stadionu Filcisvolur u Rejkjaviku od 21.15.

ГОЛЕАДА У ГРАДСКОМ ДЕРБИЈУ: Лидер гостује екипи која код куће увек испоштује ову игру

Foto: Profimedia

Filkir je prošle sezone promovisan iz druge lige pa i ne čudi što su posle 12 kola u eliti pri dnu tabele sa 12 osvojenih bodova.

Nalaze se u nizu od tri utakmice bez pobede u ligi, a u svim takmičenjima imaju samo dva trijumfa na deset poslednjih mečeva.

Vezali su devet utakmica GG, a osam od tih devet došlo je GG&3+, računajući i sve koje su igrali kod kuće. Filkir ima treću najlošiju odbranu u ligi sa 25 primljenih golova.

Vikingur je sezonu otvorio sa devet uzastopnih pobeda, pa je usledila mala kriza tokom koje je doživeo za sada jedini poraz i jedini remi u prvenstvu, ali se brzo vratio na pobedničke staze i sada je ponovo vezao dva trijumfa.

Vikingur ima najbolju odbranu u ligi sa samo osam primljenih golova i drugi najbolji napad sa 30 postignutih golova. Jedini su tim koji je postigao gol na svakoj utakmici u ligi i imaju najviše "klin šitova", čak osam.

Ove sezone već su dva puta pobeđivali Filkir, bilo je 2:0 u prvenstvu i 2:1 u kupu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&G2+ (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)