ČESI I IZRAELCI IZBACUJU NEMCE SA EP: Ko će se pridružiti Englezima u četvrtfinalu?

O.M.

28. 06. 2023. u 11:20

IZRAEL i Češka igraju utakmicu trećeg kola grupe C na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine, čiji domaćini su Rumunija i Gruzija. Meč se igra na stadionu "Ramaz Šengelija" u Kutaisiju od 18 časova.

ЧЕСИ И ИЗРАЕЛЦИ ИЗБАЦУЈУ НЕМЦЕ СА ЕП: Ко ће се придружити Енглезима у четвртфиналу?

FOTO: Profimedia

Pobednik ove grupe već je poznat, to je mlada reprezentacija Engleske koja je sa dve pobede počela šampionat a danas igra protiv branioca titule Nemačke meč koji za nju nema značaja, ali određuje sudbinu mladih pancera.

Od preostale tri ekipe u grupi C, pored već sigurne Engleske, sudbinu u svojim rukama, preciznije nogama, drže mladi reprezentativci Češke kojima je i bod dovoljan da bez obzira na rezultat druge utakmice prođu kao drugoplasirani u četvrtfinale, gde ih čeka senzacionalni pobednik grupe A Gruzija. Ovo stoga što je Češka bolja od Nemačke u međusobnim susretima. 

S druge strane, Izrael je igrao nerešeno sa Nemačkom pa bi, pošto ima za gol slabiju gol-razliku od šampiona, morao da ostvari pobedu za gol ili čak dva veću od one kojom bi Nemci pobedili Englesku. 

Zanimljivo je da će ovo biti prvi međusobni susret mladih selekcija Češke i Izraela.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: Izrael - Češka X2&2+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)