TIP SA ISTOKA: ''Nosorozi'' prekidaju post

V.M.

26. 06. 2023. u 09:34

U utakmici 15. kola Superlige Malezije, Kelantan junajted će ugostiti Sabah.

ТИП СА ИСТОКА: Носорози прекидају пост

Profimedia

Domaćin igra veoma loše ove sezone i nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova nakon 14 odigranih kola, a dodatno je poražavajuća činjenica da je u dosadašnjem toku prvenstva upisao samo jednu pobedu.

U prošlom kolu Kelantan je ubedljivo poražen na svom terenu od Selangora, 1:7.

Sa druge strane, Sabah je dobro otvorio prvenstvo ali trenutno se nalazi u negativnoj seriji. Vezao je dva poraza i danas ima izglednu priliku da prekine taj niz.

''Nosorozi'' su trenutno peti na tabeli i pokupili su 24 poena za sada. Napadački su veoma raspoloženi, o čemu svedoči podatak da su postigli 30 golova do sada, preko dva u proseku.

Ovo će današnjim rivalima biti treći duel u tekućoj sezoni, na prva dva je slavio Sabah (3:1, 2:0) i verujemo da će ostvariti het-trik.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVIĐEN TRILER U FINALU ABA LIGE: Zvezda dobila Partizan u neverovatnom derbiju!

NEVIĐEN TRILER U FINALU ABA LIGE: Zvezda dobila Partizan u neverovatnom derbiju!

Crvena zvezda je povela sa 1:0 u finalu ABA lige nakon što je u prvoj utakmici, pred svojom publikom u nekadašnjem "Pioniru", pobedila Partizan - konačan rezultat bio je 83:82 posle mnogo uzbuđenja i dvoiposatne košarkaške drame. Isti rivali će u istom, skroz crveno-belom ambijentu, igrati u sredu od 19.30, a šampion "Jadrana" će postati ekipa koja dođe do tri trijumfa.

13. 05. 2024. u 23:01 >> 23:01

Komentari (0)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!