"CRVENI" JURE DUPLU KRUNU: Šlef čeka 18 godina na trofej

O. M.

22. 06. 2023. u 10:10

ZA trofej pobednika Kupa Alžira boriće se Šlef i Beluizdad. Meč se igra na neutralnom terenu, stadionu Milud Halefi u Oranu ovog četvrtka od 18 časova.

ЦРВЕНИ ЈУРЕ ДУПЛУ КРУНУ: Шлеф чека 18 година на трофеј

FOTO: Profimedia

Beluizdad je lider šampionata posle 25. kola sa 54 boda, osam više od najbližeg pratioca Konstantina, dok je Šlef u donjem delu tabele sa 33 boda, pet više od zone ispadanja.

Crveni su na dobrom putu da osvoje četvrtu uzastopnu titulu jer Konstantinu treba čudo da za pet kola nadoknade osam bodova. Poslednji prvenstveni poraz doživeli su u aprilu od Orana, ali su u međuvremenu ispali iz afričke Lige šampiona u dvomeču četvrtfinala protiv Sandaunsa iz Južne Afrike.

Šlef je sve do maja bio u zoni ispadanja i "već viđen" kao siguran putnik u niži rang, ali se probudio u polednjih mesec i nešto dana. U poslednjoj utakmici izgubili su kod kuće od Magre čime su prekinuli niz od sedam mečeva bez poraza.

Beluizdad je pobedio na pet poslednjih susreta, najskorije u novembru prošle godine kada je bilo 1:0 u Šlefu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: I1+&2+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)