PRIPREME ZA EURO: Goleada u Bremenu

V.M.

12. 06. 2023. u 11:43

OD 18 časova u prijateljskom susretu na ''Veserstadionu'' će se sastati Nemačka i Ukrajina.

ПРИПРЕМЕ ЗА ЕУРО: Голеада у Бремену

FOTO: AP/Tanjug

Domaćin Evropskog prvenstva ima velika očekivanja i selektor Hansi Flik je već krenuo sa pripremanjem taktike za veliko takmičenje. 

Nemačka je razočarala na Svetskom prvenstvu u kojem je iznenađujuće ispala iz grupe ''E'' i sledeće godine ima priliku da popravi utisak i pred svojim navijačima popne se na tron Evrope po prvi put od 1996. godine.

Nakon neuspeha u Kataru, ''manšaft'' je odigrao dve prijateljske utakmice krajem marta. Prvo je golovima Filkruga savladao Peru (2:0), a nakon toga je u goleadi izgubio od Belgije (2:3).

Sa druge strane, Ukrajinci imaju dosta tešku grupu u kvalifikacijama za Euro 2024. i pitanje je da li će se uopšte plasirati na njega, prvi meč kvalifikacija su izgubili od Engleske (2:0).

Na prvenstvo idu dve ekipe iz grupe, a pošto je tu i branilac titule Italija, može se reći da su ''plavo-žuti'' autsajderi. 

Pored poraza od ''Gordog Albiona'', Ukrajina je krajem marta savladala Brentford 2 u prijateljskom meču sa 0:2.

Na poslednjih pet međusobnih duela goleade su redovne, na tih pet utakmica Nemačka je upisala četiri pobede, viđen je i remi, a palo je čak 20 golova, tačno četiri u proseku.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&|1+||1+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI ŠOK U RIMU! Novak Đoković nije jedini, kući neočekivano ide i šampion mastersa iz Madrida (VIDEO)