"VUKOVI" DOČEKUJU "CRNE ĐAVOLE": Ko će na fajnal-for za popunu Serije B?

O. M.

18. 05. 2023. u 09:53

GUBIO dočekuje Virtus Entelu u prvoj utakmici osmine finala plej-ofa za popunu italijanske Serije B.

ВУКОВИ ДОЧЕКУЈУ ЦРНЕ ЂАВОЛЕ: Ко ће на фајнал-фор за попуну Серије Б?

Foto: Profimedia

Entela je kao trećeplasirani tim grupe B direktno ušla u osminu finala, dok je Gubio kao petoplasirani u istoj grupi morao da igra i prve dve runde doigravanja. Oba puta je odigrao nerešeno, sa Rekanatezeom i Pontederom, ali je prošao prema pravilu da se u slučaju nerešenog ne igraju produžeci i ne izvode penali nego dalje ide ekipa koja je bila bolje plasirana u ligaškom delu prvenstva.

To je inače bio četvrti i peti uzastopni remi "vukova" koji su poslednji poraz doživeli početkom marta od Oibije u ligi.

I Entela je već dosta dugo bez poraza, od sredine marta kada je bolja od njih bila Čezena. Taj pora, međutim, koštao je "crne đavole" direktnog plasmana u Seriju B jer je na kraju on odlučio da Ređana sa dva boda više zauzme prvo mesto u grupi B Serije C.

Oba susreta u regularnom delu sezone između ova dva tima završena su bez golova, dok je prošle godine na oba došlo 4+ (3:1 za Gubio, 4:0 za Entelu).

Pobednik ovog dvomeča plasiraće se na fajnal-for za popunu Serije B koji je na programu u junu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,97)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)