''ŽUTA HORDA'' IZGLEDA ZASTRAŠUJUĆE DOBRO: Tromse preferira tvrd fudbal

V.M.

16. 05. 2023. u 11:05

TROMSE dočekuje ekipu Bode Glimta od 18 časova.

ЖУТА ХОРДА ИЗГЛЕДА ЗАСТРАШУЈУЋЕ ДОБРО: Тромсе преферира тврд фудбал

FOTO: Tanjug

Domaćin je dosta solidno započeo sezonu, nakon uvodnih šest utakmica osvojio je 11 bodova i nalazi se na petom mestu. Ostvario je tri pobede, uz dva remija i poraz. Tromse igra dosta tvrdo, što je nekarakteristično za norveški fudbal, i postigao je samo pet i primio tri gola do sada.

Što se tiče ''žute armije'', ona je spremna da vrati titulu u svoj posed. Nakon što je osvojila norveško prvenstvo 2020. i 2021. godine priliku za het-trik oduzeo joj je Molde koji je trenutni branilac trona. Bode je krenuo silovito ove sezone, odigrao je sedam utakmica u kojima je ostvario šest pobeda, a jedini koji je uspeo da osvoji bod protiv njega je Bran (2:2).

Gost je prvi na tabeli i ima sedam poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Lilestrem koji je odigrao meč manje od njega.

Bode prošle sezone nije uspeo da savlada Tromse koji je upisao pobedu (3:2), a viđen je i remi (1:1).

Verujemo da je vreme da ''žuta armija'' prekine taj niz.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)