"CRVENI" MISLIMA U FINALU KUPA: Stabek želi osvetu za poraz u polufinalu

O. M.

16. 05. 2023. u 11:40

BRAN BERGEN i Stabek sastaju se u derbiju sedme runde norveškog prvenstva.

ЦРВЕНИ МИСЛИМА У ФИНАЛУ КУПА: Стабек жели освету за пораз у полуфиналу

FOTO: Profimedia

Domaćin je na četvrtom mestu sa 11 bodova u sedam mečeva (unapred su odigrali utakmicu 18. kola protiv Rozenborga). Bran je izgubio sa 2:1 na gostovanju Sarpsborgu u prethodnoj rundi čime je prekinuo niz od četiri utakmice bez poraza.

Stabek je savladao Elesund sa 1:0 kod kuće u svom poslednjem meču u eliti i produžio svoj niz neporaženosti na četiri. "Plavi" su šesti, sa istim brojem bodova koliko ima i Bran, ali sa slabijom gol-razlikom. Između njih je i Tromse sa istim brojem bodova.

U poslednjem susretu ovih ekipa Bran je pobedio sa 2:0 u polufinalu Kupa. Zanimljivo je da su takmičenje u kupu obe ekipe počele kao drugoligaši jer se ovo takmičenje, za razliku od Lige, igra u formatu jesen-proleće. Poslednji duel u prvenstvu imali su 2021. kada je u Bergenu bilo 1:1, a u Oslu je pobedio Stabek sa 2:0.

Ekipa iz Bergena je favorit, ali je za četiri dana očekuje finale Kupa protiv Lilestrema, pa će možda u ovaj meč ući sa mislima na Uleval stadionu u Oslu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)