KO ĆE SE PRIDRUŽITI LUTONU NA ''VEMBLIJU''? ''Riversajd'' sanja Premijer ligu

V.M.

17. 05. 2023. u 12:04 >> 12:04

FUDBALERI Midlzbroa će u drugoj utakmici polufinala plej-ofa dočekati Koventri siti.

КО ЋЕ СЕ ПРИДРУЖИТИ ЛУТОНУ НА ВЕМБЛИЈУ? Риверсајд сања Премијер лигу

Profimedia

U prvoj utakmici videli smo jedan tvrd susret u kojem nije bilo mnogo prilika, nakon 90 minuta na semaforu je stajalo 0:0. Oba tima su bila oprezna i igrala da ne izgube, iako u svojim redovima imaju dva najbolja strelca Čempionpiša. Midlzbroov Akpo je postigao 28, a Koventrijev Gekereš sa 21 pogotkom u dosadašnjem toku takmičenja.

Forma nije na strani domaćina koji je zapao u blagu krizu u najgorem mogućem trenutku. Na poslednja četiri susreta odigrao je dva remija i doživeo isto toliko poraza, a zabrinjavajuć je podatak da je Boro na tim utakmicama postigao samo dva pogotka.

Sa druge strane, prvi polufinalni meč bez golova prekinuo je niz od osam utakmica na kojima je Midlzbro barem jedanput vadio loptu iz svoje mreže. Četa Majkla Kerika je večeras favorit i uzdaće se u sjajnu atmosferu na ''Riversajdu'' na kojem je na 14 vezanih utakmica postizala bar jedan gol.

Što se tiče gosta, nebeskoplavi, koji nisu nastupili u Premijer ligi već 22 godine, možda imaju oznaku autsajdera pre revanša, ali Robinsovi izabranici su stekli reputaciju jednog od najtežih protivnika u drugom delu sezone. Na poslednjih 17 mečeva u regularnom delu, pretpreli su samo jedan poraz (šokantnih 4-0 na domaćem terenu od strane Stouka), uz osam pobeda i isto toliko remija.

Forma u gostima je na visokom nivou za Koventru koji je neporažen na poslednjih devet utakmica van svog stadiona, a ni na jednom od tih susreta nije primio više od jednog gola.

Pored pomenutog remija pre tri dana, ova dva tima su odigrala dva susreta u prvoj fazi takmičenja. Koventri je slavio na svom terenu sa 1:0, dok je na ''Riversajdu'' bilo 1:1.

Verujemo da će za razliku od prvog meča, večeras biti golova.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)