ČUKARIČKI BI SJAJNU SEZONU DA KRUNIŠE PLASMANOM U FINALE KUPA: Na putu mu stoji ''stara dama'' iz Novog Sada

V.M.

17. 05. 2023. u 12:39 >> 12:40

''LALE'' dočekuju ''brđane'' u polufinalu našeg kupa.

ЧУКАРИЧКИ БИ СЈАЈНУ СЕЗОНУ ДА КРУНИШЕ ПЛАСМАНОМ У ФИНАЛЕ КУПА: На путу му стоји стара дама из Новог Сада

FOTO: FK Crvena zvezda

Vojvodina igra veoma dobro u drugom delu sezone, doskoro je bila neporažena na 22 uzastopne utakmice u svim takmičenjima (14 pobeda, osam remija) nakon kojih je izgubila od Čukaričkog (1:0) i Crvene zvezde (2:1). Nalazi se na petom mestu na tabeli i gotovo sigurno će ostati na tom mestu do kraja.

Što se tiče Kupa Srbije, dvostruki osvajač je kampanju započeo pobedom protiv Grafičara nakon boljeg izvođenja penala, zatim je posle preokreta savladana Mladost GAT (2:1), dok je u četvrtfinalu Voša bila bolja od Radničkog iz Niša pogotkom Nemanje Nikolića.

Čukarički igra svoju najbolju sezonu u istoriji kluba, pruža fantastične partije i u završnici prvenstva će se boriti sa TSC-om za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Trenuto je treći na tabeli, ali ima isto bodova kao i ekipa iz Bačke Topole i očekuje nas velika borba u poslednja dva kola, svoju šansu iz prikrajka vreba i Partizan koji zaostaje četiri poena za pomenutim dvojcem.

Kada pričamo o kupu, ''brđani'' su bez većih problema došli do polufinala. Redom su bili bolji od Zlatibora, Metalca i Radnika. Na ta tri susreta četa Dejana Kerkeza je postigla sedam, a nije primila nijedan gol. 

Čuka je jednom osvajala ovo takmičenje u svojoj istoriji, to je bilo u sezoni 2014/15. kada je u finalu bila bolja od Partizana, 1:0.

Ovo će biti četvrti susret današnjih rivala u tekućoj sezoni, na prva tri slavili su domaćini. Čukarički dva puta (2:0, 1:0) uz trijumf Vojvodine (3:2).

Verujemo da će se ta tradicija nastaviti i da će ''stara dama'' obezbediti plasman u finale.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: Prolaz 1 (1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)