"KANARINCI" SANJAJU EVROPSKE SNOVE: Domaćin je blizu opasne zone

O. M.

15. 05. 2023. u 13:20

EŠTORIL dočekuje Aruku u 32. kolu portugalske Primeira lige.

КАНАРИНЦИ САЊАЈУ ЕВРОПСКЕ СНОВЕ: Домаћин је близу опасне зоне

Foto: Profimedia

Gosti su na dobrom putu da drugi put u istoriji obezbede plasman u evrokupove, čak i nakon što su sa dva uzastopna poraza pali na petu poziciju sa 48 bodova. Aruka je u prethodnom kolu poražena od Porta sa 1:0, golom Markana u završnici prvog poluvremena.

U međuvremenu, Vitorija Gimaraeš je već odigrala svoj meč 32. kola i pobedom nad Rio Aveom pretekla na tabeli ekipu iz predgrađa Porta, a i Šaves se opasno približio, na minus dva, pobedom nad Pasoš Fereirom. 

Eštoril je na 15. mestu sa 28 bodova, a u prošlom kolu poražen je sa 1:0 od Boavište. "Kanarinci" imaju pet bodova više od 15. Maritima koji bi s te pozicije morao preko baraža da se bori za opstanak.

Aruka je u januaru na svom stadionu savladala Eštoril sa 2:0, golovima Odaja Dabe u 28. i 64. minutu. Aruka je dobila i u Eštorilu (2:1) kada su se, prošle godine u januaru, poslednji put sastali na stadionu "Antonio Koimbra da Mota".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna