''ČEKIĆARI'' SE FOKUSIRALI NA EVROPU: Prilika za Brentford da dođe do nova tri boda

V.M.

14. 05. 2023. u 11:10

''PČELICE'' će ugostiti Vest hem u utakmici 36. kola Premijer lige.

ЧЕКИЋАРИ СЕ ФОКУСИРАЛИ НА ЕВРОПУ: Прилика за Брентфорд да дође до нова три бода

Tanjug/AP

Domaćin igra veoma dobro ove sezone i nalazi se na desetom mesto sa 50 osvojenih bodova. Nakon što je vezao tri meča bez poraza (dve pobede i remi), Brentford je proteklog vikenda izgubio na ''Enfildu'' sa 1:0, jedini gol na meču postigao je Mohamed Salah.

Ako neko voli da igra nerešeno ove sezone, to su ''pčelice''. Izabranici Tomasa Franka su odigrali ča 14 remija u dosadašnjem toku takmičenja, što je ubedljivo najviše u ligi.

Sa druge strane, Vest hem je u prošlom kolu savladao Junajted pred svojim navijačima pogotkom Benrame i tako skoro pa sigurno obezdbedio opstanak u eliti. Trenutno je 15. na tabeli i ima šest bodova više od Lidsa koji je prvi tim ispod crte. Ukoliko budu imali isto poena u gleda se gol-razlika, a tu veliku prednost ima današnji gost (-12 naspram -25).

Preko nedelje ''čekićari'' su u prvoj utakmici polufinala Lige konferencija savladali AZ Alkmar sa 2:1 i Dejvid Mojes će verovatno gledati da odmori nekoliko bitnih igrača pred revanš koji ih očekuje u četvrtak.

Ovo će biti treći duel današnjih rivala u tekućoj sezoni, u Premijer ligi je slavio Brentford sa 0:2, dok se Vest hem osvetio u FA kupu rezultatom 0:1.

Ekipa iz prestonice je mislima već u Holandiji, verujemo da će Brentford to iskoristiti i upisati nova tri boda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 16:55

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima