"DINOSAURUSI" SE VRAĆAJU: Hamburger sve bliži promociji u Bundesligu

O. M.

05. 05. 2023. u 10:52

HAMBURGER dočekuje Paderborn u derbiju 31. kola nemačke druge lige, popularne Cvajte.

ДИНОСАУРУСИ СЕ ВРАЋАЈУ: Хамбургер све ближи промоцији у Бундеслигу

Foto: Profimedia

Duel na "Folksparku" jedan je od odlučujućih u borbi za plasman u prvu Bundesligu jer se sastaju trećeplasirana i četvrtoplasirana ekipa na tabeli. Hamburger je trenutno treći sa 60 bodova, a Paderborn zaostaje jednu poziciju i šest bodova za nekadašnjim šampionom Evrope, koji nastoji da se  vrati u elitno takmičenje posle 2018. godine kada je ispao prvi put u istoriji.

Ako ostane treći za to će morati da igra baraž sa 16-plasiranim timom Bundeslige, ali u narednih pet kola Cvajte ima vremena da stigne drugoplasirani Hajdenhajm koji mu beži četiri boda.

HSV je u prošlom kolu poražen sa 3:2 na gostovanju Magdeburgu, a Paderborn je sa ubedljivih 5:1 savladao ekipu Braunšvajga.

Poslednji međusobni susret ovih ekipa završen je pobedom Hamburgera od 3:2 u gostima. Šest poslednjih duela otišlo je u 3+, a na tri poslednja pobeđivali su gosti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene