''AZURI'' BI DA PREKINU CRNI NIZ: Bolonja čuva mesto u gornjem domu

V.M.

04. 05. 2023. u 10:56

EMPOLI dočekuje goste sa severa Italije na stadionu ''Karlo Kastelani'' od 20.45.

АЗУРИ БИ ДА ПРЕКИНУ ЦРНИ НИЗ: Болоња чува место у горњем дому

FOTO: EPA

Domaćin se nalazi u velikoj krizi, na poslednjih deset utakmica osvojio je samo pet bodova i opasno se približio zoni ispadanja. Trenutno je 15. na tabeli i ima ''samo'' pet bodova više od Verone koja je prva ekipa ispod crte. ''Azuri'' se trenutno nalaze u crnoj seriji od tri vezana poraza, posebno je boleo onaj za vikend od strane Sasuola jer su izabranici Paola Zanetija vodili sa 0:1 i imali igrača više, ali su se raspali u završnici i primili dva gola u sudijskoj nadoknadi.

Italijanski stručnjak mora da pronađe način da trgne svoje izabranike kako ne bi strepeli za opstanak u završnici Serije A.

Bolonja takođe ne može da se pohvali dobrom formom. Na poslednje tri utakmice osvojila je dva boda, remizirala je sa Milanom i Juveom uz iznenađujući poraz od Verone (2:1). Generalno izabranici Tijaga Mote igraju dosta dobro ove sezone i zbog toga se nalaze na devetom mestu sa 45 osvojenih bodova.

Forma u gostima im je promenljiva, na 15 utakmica van svog stadiona ''crveno-plavi'' su upisali pet pobeda, dva remija i osam poraza.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni Empoli je slavio pogotkom Bandinelija u 75. minutu. Vredi napomenuti i da ''azuri'' nisu izgubili od Bolonje na svom terenu na proteklih šest utakmica (četiri pobede, dva remija).

Verujemo da će domaći tim osvojiti barem bod na današnjem susretu i tako prekinuti crnu seriju od tri vezana poraza.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!