POČINJE BORBA ZA LIGU KONFERENCIJA: Ostende ugasio Gentove nade za top 4

O. M.

28. 04. 2023. u 11:35

ZAVRŠEN je regularni deo belgijske Jupiler lige, a osam najboljih ekipa podeljeno je u dve grupe, grupu za šampiona i grupu za jedno mesto koje vodi u Ligu konferencija. Ovu drugu otvaraju Gent i Vesterlo.

ПОЧИЊЕ БОРБА ЗА ЛИГУ КОНФЕРЕНЦИЈА: Остенде угасио Гентове наде за топ 4

Profimedia

Dugo se činilo da će "bizoni" u onu višu grupu, odnosno borbu za šampiona, ali su očajnom formom u poslednje tri nedelje ostali prvi "ispod crte" pa će se boriti za mesto koje vodi u Ligu konferencija.

Bodovi su se uoči plej-ofa prepolovili pa je nestala i prednost od jednog boda nad Standardom, četiri boda prednosti nad Vesterloom postala su dva, a šest ispred Serkl Briža sada su tri. 

Gent je pet utakmica bez pobede, a u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva poražen je na svom terenu od Ostendea, kome ta pobeda nije pomogla da ostane u ligi, ali jeste Klub Brižu da se domogne grupe za šampiona.

I Siring je napustio Jupiler ligu iako je osvojio bod protiv Vesterloa u prethodnoj rundi, bilo je 2:2 a to je jedini nerešen rezultat u gostima ove sezone za ekipu koja se posle dve godine u eliti vraća u drugi razred belgijskog fudbala. 

Gent i Vesterlo sastali su se dva puta u regularnom delu sezone. Gent je slavio kao domaćin sa 2:1, dok je u revanšu bilo 3:3.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)